Miközben a nők többsége a feneke mérete miatt aggódik, Iskra Lawrence azon fáradozik, hogy minél jobban kihangsúlyozza nagy, kerek tomporát, melynek – enyhe túlzással – népszerűségét köszönheti.

A 27 éves Iskra Lawrence formás, telt idomaival egy csapásra népszerűvé vált az Instagramon. Milliók rajonganak érte, hiszen az egészséges önbizalommal megáldott plus size modell büszkén felvállalja testét, és a fotóit sem hajlandó retusálni, vagy agyonfilterezni.

Modellkarrierjét is úgy egyengeti, hogy később se bánja meg, mihez adta az arcát. Főként olyan fehérnemű- és fürdőruhakampányokban vesz részt, melyek nagy hangsúlyt fektetnek a természetességre.

Nem szereti, ha beskatulyázzák a plus size kategóriába, és pozitív testképével igyekszik példát mutatni azoknak a nőknek, akik folyton a méreteik miatt aggódnak, és emiatt képtelenek megtalálni magukban a szépet.

Iskra Lawrence tökéletesen kerek, párnás fenekére a legbüszkébb, és ez az öltözködéséből is kitűnik: Instagram-profilja valóságos önbizalomtuning a nők számára, hiszen lerí a modellről, mennyire jól érzi magát a bőrében. Bár az is igaz, hogy sokat tesz nőies alakjáért: rendszeresen sportol, és olyan speciális edzéseket végez, melyek segítenek megőrizni nőies idomainak gömbölyded formáját és feszességét.

Fotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés