Biztosan te is tapasztaltad már, hogy egy jól megválasztott Instagram filter rengeteget javít még a rosszabb minőségű fotókon is.

Most megmutatjuk azokat a szűrőket, amit érdemes a szelfiknél használni: úgy módosítják a színhatásokat, hogy az arc legelőnyösebb tulajdonságait emelik ki.

Lo-Fi

A Lo-Fi élettel tölti meg a fotókat, mert növeli a kontrasztot, hangsúlyozza az árnyékokat és élesíti a színeket. Ha olyan szelfit készítesz, ahol a háttér is lényeges, ez a filter ideális lehet, mert kiemeli a mögötted látható teret, valamint a hajad és a szemed színét.

Valencia

A Valencia tulajdonképpen a Lo-Fi ellentéte: csökkenti a színek telítettségét, ezáltal világosabbá, melegebbé és puhábbá teszi a képet. Leginkább a közeli fotóknál lehet előnyös a használata, mert elfedi a bőrhibákat, tompítja az éleket, és megszünteti a nemkívánatos árnyakat például a szemek alatt.

Mayfair

Ha a szelfi rossz fényviszonyok között készült, próbáld ki a Mayfair szűrőt, mert ez meleg, rózsaszínes tónust kölcsönöz, a kép széleinél pedig enyhe, sötét árnyékkal irányítja a figyelmet a fotó közepére. Ez a feketés szegély még élénkebbé teszi a fényképet.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés