A divatbloggerek könnyen feltalálják magukat, nem is kell nagyon téma után kutatniuk, hiszen egy-egy kihívás jó okot szolgáltat a posztolásra. A legószandál ugyan hordhatatlan, de a megépítése unaloműző elfoglaltságnak sem utolsó!

hirdetés

A párnás kihívás után nem kellett sokat várni a következő őrületre, ami újabb lázas elfoglaltságot jelenthet a divatimádóknak. A legószandál, csakúgy, mint a párnából készült miniruha, viselésre teljesen alkalmatlan, viszont megmozgatja a kreativitást.

A kisgyerekes szülők jól tudják, milyen pokolbéli érzés szállja meg az embert, amikor rálép egy legódarabkára, de valószínűleg másnak sem kell magyarázni, hogy az építőelemekből összetákolt szandálcsodákat miért csak ülő helyzetben érdemes lábra illeszteni.

Legószandál az új őrület: építeni jó, viselni nem

A párnából készült miniruhával ellentétben, a legószandál minden, csak nem kényelmes darab. Ám arra tökéletesen jó, hogy az ember unalmában tervezővé avanzsáljon, és létrehozzon valami egészen kreatív dolgot, ami korábban nem létezett.

Várat, tornyot, mindenki tud legóból építeni. Na, de szandált, ami még divatos is? Ez már kérem, alkotás! Lehet mindenféle csecsebecsékkel, mütyürökkel díszíteni, amikre rá lehet bukkanni a gyerekszoba rejtekében.

Egy ilyen szandál soha nem lesz viseltes, ráadásul könnyedén átalakítható, fejleszthető, és persze elképesztően színes.

Ha szeretsz szöszmötölni, itt az alkalom! Rakd össze a saját szupertrendi, kockaorrú lábbelidet, és cifrázd kedvedre!

  • Megosztás:
hirdetés