A kiüresedett alumínium kávékapszula neked szemét, a Tipton Eyeworks és a Nespresso azonban meglátta benne a lehetőséget, és együttműködésükből ultradivatos, egyedi szemüvegek születtek.

A Nespresso a kezdetektől fogva elkötelezte magát a kényelem és minőség, illetve az újrahasznosítás mellett, ám ilyen exkluzív kooperációra eddig még nem volt példa, mint amit a Tipton Eyeworks márkával kötött. Idén májusban, közös munkájuk gyümölcsével, vagyis egy igazán egyedi, menő szemüveg-kollekcióval rukkoltak elő, hogy felhívják a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára.

A Tipton Inspired by Nespresso gyűjtemény szemüvegkereteit az újrahasznosított alumíniumból készült Nespresso Kazaar, Livanto, Dharkan és Roma kávéknak a kapszulái ihlették. A kézzel készített, limitált kiadású szemüvegek máris a hazai hírességek kedvenceivé váltak.

 

A Nespresso újrahasznosítási programja egyébként idén májustól tovább bővül, elsősorban az irodaházak, a szállodák és az éttermek igényeihez szabott, speciális Nespresso Professional kávépárnák visszagyűjtésével.

Emellett a hagyományos kávékapszulákat egy éve már nemcsak a Nespresso Boutique-okban adhatják le a hazai kávérajongók, hanem kényelmesen, otthonukból, a Nespresso futárszolgálatának segítségével az ország bármely pontjáról visszaküldhetik, újrahasznosításukról pedig a cég gondoskodik.

Bár a Tipton Eyeworks kézzel legyártott, kávékapszulából készült szemüvegkeretei külön kereskedelmi forgalomban nem lesznek elérhetők, több hazai hírességen találkozhatunk majd velük. A Nespresso ugyanakkor vásárlóinak is szeretne kedvezni ezzel az egyedi kollekcióval, így számukra is elérhetővé teszi, limitált mennyiségben. További részletek a Nespresso Boutique-okban és itt!

  • Megosztás: