Idén minden színekben tobzódik, három trendet különböztethetünk meg: a tiszta, erős színeket, a különböző árnyalatok keverését, vagyis a color blockingot, valamint a pasztellszíneket. Ez utóbbi nem véletlenül nyáron lesz népszerű, a fáradt árnyalatok ugyanis inkább barna bőrön mutatnak, a fehéret még sápadtabbnak tüntetik fel. Idén szinte minden nagy divatház kifutóján ott voltak a pasztell árnyalatok, ezekből szemezgettem.

Világos bőrhöz is

Ha még nem barnultál le, akkor válassz mélyebb színeket, például ezt a tompa mentazöldet vagy a felhős égkéket. A blézeres megoldás az Anterprima kifutóján tűnt fel, a kék ruhácska pedig az Akris-nál. Paztellszíneknél is játszik a color blocking, a púderszín nagyon jól kijön a zölddel, ahogy azt a Chanelnél kitalálták.

Fagylaltszínek

A pasztelleket szokás a fagylalthoz hasonlítani, és nagyon találó a párosítás, vanília, szeder és ananász keveredik az alábbi összeállításokon. Diane von Furstenberg négy színt is használt, a 3.1 Phillip Lim bemutatón is háromgombócos színeket láthattunk, Carolina Herrera pedig vaníliába vagy ananászba bújtatta modelljét.

  • Megosztás:
hirdetés