Egy kis ragasztó és néhány vidám, színes díszítőelem csodát tesz a megunt vagy itt-ott megkopott cipellővel. Nagyon egyszerű a dolgod, képeken kövesd a lépéseket!

Az őszi félcipőket csak rövid ideig lehet kihasználni a szezonban, így viszonylag költséges mulatság lenne minden évben másikat vásárolni, pláne annak tudatában, hogy már évek óta ugyanazok a fazonok uralják a divatot. Csupán az a bökkenő, hogy aki valóban sokat rohangál a kényelmes lábbelijében, annak topánkáját hamar elkoptatja a város. Itt-ott felmaródik a bőr – különösen, ha műbőrről van szó -, máshol pedig lepattog a festék.

Ha még nincs annyira szétesve a cipellőd, hogy a kukában landoljon, vagy egyszerűen csak meguntad egyszerűségét, az alábbi módon egészen újjávarázsolhatod tavalyi kedvencedet. A Gucci stílusvilága inspirálta a bloggert, aki úgy döntött, új dizájnt kölcsönöz az átmeneti cipőjének. A loafer – ami félúton van a balerinacipő és a mokaszin között – általában férfiasan egyszerű darab, mely nagyon jó kis átalakításokra ad lehetőséget. Itt most egy kis aranyfesték, néhány textilből készült díszfolt, valamint két, strasszokkal kirakott lánc került rá a topánkára.

  • Megosztás:
hirdetés