A magyar modell divatba hozza a western sikket, és erre jó oka van. Ha eddig úgy gondoltad, hogy nincs létjogosultsága a farmer kezeslábasnak, a képek láttán meggondolod magad!

Újabb előrejelzés igazolja, hogy a western módi visszakívánkozik a divatba. A kilencvenes években kedvelt cowgirl stílusú ruhadarabok és kiegészítők ősz elejére szép lassan visszaszivárognak a múltból.

Kissé új fényben, az igaz, de az itthon csak „weszkó” csizmaként emlegetett lábbeli is visszaédesgeti magát a retró trendhullámok közé, éppúgy, mint a bőrgatya vagy a márványfarmer kezeslábas. A régi videoklipekben csodálattal nézett western kalapok és brokát kabátkák szintén elérhető közelségbe kerülnek, csak az a kérdés, hogy kinek van elég bátorsága hozzá, hogy jó ízléssel viselje őket.

Az orosz Tatler magazin úgy érezte, csak egy megfelelő modellre van szükség – akin minden jól áll -, hogy kedvet csináljon ehhez a trendhez.

Palvin Barbi tényleg az a típusú nő, akin még a retró kezeslábas és a nagy karimás tehenészlánykalap sem mutat nevetségesen, sőt, a képeken megcsillanó nőies vagánysága elhiteti velünk, hogy még ebből az irányzatból is lehet jót kihozni, és nem minden sorolható automatikusan a divatbotlás kategóriába, amit a kilencvenes évek hangulata inspirált.

Barbara a magazin augusztusi címlapján szerepel, a divatanyagban pedig bizonyosságot ad arról, hogy a cowgirl stílus cseppet sem közönséges. A nőiesen elegáns és laza stílusjegyek ízléses keveréséért Renata Kharkova és Oxana Korolevskaia a felelős.

  • Megosztás:
hirdetés