Videós útmutatást ad a fotós a tökéletes portré elkattintásához. A pompás végeredményhez egyáltalán nem kell sem stúdió, sem profi világítás.

A karácsonykor készült fényképek örök emlékek, de gyakran nem úgy sülnek el, hogy fő helyet kaphatnának a családi albumban. Sokan fizetnek meg ilyenkor egy fotóst, hogy stúdióban, profi berendezések közepette örökítse meg ünnepi mosolyukat. Irene Rudnyk fotográfus szerint azonban ez teljesen felesleges, ha akad valaki a családban, akinek van egy kis érzéke a fényképezéshez. Egy teljesen szokványos szobában, derítővászon és fotós fénytechnika nélkül is készülhet gyönyörű, karácsonyi hangulatú kép, LED-es karácsonyi izzósorok és fényfüzérek segítségével.

Ahogy a videóban láthatod, Irene az ablak mellé állította modelljét, akinek háta mögé ünnepi égősorokat lógattak le a plafonról. Az oldalról beáramló természetes, hideg fény, valamint a világító girland sárgás, meleg csillogása tökéletes kontrasztot teremt az arc körül, ami már önmagában is feljavítja a portrét. A fotós a fényképezőgép technikai beállításához is ad egy kis segítséget.

  • Megosztás: