A Victoria’s Secret nemcsak gyönyörű angyalairól, illetve fehérneműiről híres, hanem szemet szúró Photoshop-bakijairól is. Legújabb kampányfotóikon megint megszaladt a retus.

Érthetetlen számunkra, hogy a Victoria’s Secret miért retusálja agyon modelljeit, akik egyébként is irreális elvárásoknak megfelelve jutnak át a válogató rostákon, hogy angyalok lehessenek. Ám úgy tűnik, hogy a majdnem tökéletes alak sem elegendő a tökéletesség illúziójának megteremtéséhez, hiszen a híres fehérneműmárka szinte minden évben kiad egy olyan katalógus- vagy kampányanyagot, melyről ordít, hogy valami nem stimmel a modell testarányaival.

Sokan már azt feltételezik, hogy a cég szándékosan ejt ordas hibákat az utómunkálatok terén, hiszen így még többen osztják meg kampányfotóit. Szerintünk csak szimpla figyelmetlenségről van szó, bár ezt is nehéz elképzelni egy ilyen nagy horderejű divatcég esetében, ahol – feltételezzük – hozzáértő szakemberek dolgoznak. Legújabb, „Angel Max” elnevezésű sportkampányukban szintén akad egy kisebb baki, már ha egy eltűnő köldököt és kulcscsontot apró hibának lehet titulálni.

  • Megosztás:
hirdetés