A japánok élen járnak a fejlesztésben, legyen szó technikáról, autókról, orvostudományról vagy szépségápolásról. A szigetország modern lányai bármit megtennének azért, hogy fiatalok maradjanak, vagy, hogy jobban hasonlítsanak épp aktuális kedvenceikre. Az utóbbi időben két érdekes pirulát is piacra dobtak, melyek elsősorban az arcbőr feszességét hivatottak megóvni. Persze nálunk is kaphatók különböző vitaminkészítmények, kollagénkapszulák és egyebek, a japán tudósok azonban ennél messzebbre merészkedtek.

Belső botox

A botoxláz csillapodóban van, miután sokan rájöttek, hogy túlzott használata lárvaszerűvé varázsolja az arcot. Nos, hogy ne kelljen annyit a fejbe injekciózni, és a hatása is tovább tartson, kifejlesztették a Zytaze névre hallgató pirulát, mely fokozza a botox izombénító hatását, illetve ki is tolja azt három hónappal. A készítményben speciális enzimek és cink található – a speciális enzimekről igen keveset tudni.

Növekedési hormonnal a fiatalságért

A növekedési hormont már jó ideje alkalmazzák a hírességek, hogy fiatalnak és életerősnek tűnjenek, de ezt nem nagyon reklámozták. Mivel nincs olyan látható jele, mint a botoxnak vagy az arcfelvarrásnak, könnyen el lehet titkolni, és az egészséges táplálkozást adni meg az eredmények okaként.

A japánok a mesterséges hormon helyett inkább egy olyan szert kísérleteztek ki, mely az ember saját növekedésihormon-szintjét emeli meg. A csodaszer neve Sero-Vital-hGH – a hGh a human geowth hormone-ra utal. Kérdés, hogy vajon melyikkel jobb beavatkozni a hormonháztartásba.

  • Megosztás:
hirdetés