Aki próbált már az interneten az után kutakodni, hogy mi a dús és egészséges haj titka, talán belefutott a Holistic Habits nevű blogba, aminek a szerzője bizony tudja a választ erre. Sarah Marie Nagel-nek ugyanis olyan hosszú és gyönyörű a haja, aminek láttán komolyan elgondolkodik az ember, hogy valódi-e. Minden jel arra utal viszont, hogy igen.

hirdetés

Hajnövesztés mesterfokon

A lány rendszeresen tölt fel YouTube-ra is videókat, ahol számtalan ötletet oszt meg arról, milyen természetes módszerekkel lehet neked is ilyen hajad. Mert ő bizony holisztikus szempontból közelíti meg a haj- és szépségápolás kérdését, tehát az ő csatornáján és blogján csak természetes tippeket fogsz erre kapni.

Azért gyorsan eláruljuk, hogy Marie főbb tippjei a hajnövesztéssel kapcsolatban, hogy kerüld a hajformázókat, használj rendszeresen tápláló hajolajat, válts fából készült hajkefére, amivel masszírozhatod a fejbőröd, és ezáltal serkented a vérkeringést, valamint válaszd a természetes összetevőjű hajkencéket.

Érdemes megfogadni ezeket, ugyanis neki szemmel láthatóan beváltak a trükkök, pedig az egyik blogbejegyzésében elárulta, hogy régen neki is fakó és töredezett volt a haja. Instagramon számtalan frizurakreációt posztol, amit édesanyja készít el neki. Leggyakrabban virágokkal tűzdeli tele Marie haját, ami akár egy csendéletnek is simán elmenne. Tényleg nagyon művészi kompozíciók, érdemes lecsekkolni, már csak szemgyönyörködtetés céljából is!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés