Az ötvenes évek hangulatát hozza vissza a színésznőről készült medencés fotósorozat. Reese Witherspoon a Net-A-Porter, The Edit című magazinjának címlapján pózolt.

Ezeket a képeket elnézve egyáltalán nem mondanánk meg, hogy Reese Witherspoon 41 éves, azt pedig végképp nem, hogy már háromgyermekes anyuka. Frissebb és üdébb, mint valaha, ráadásul jól áll neki az ötvenes évek atmoszférája, és a fotósorozat kedvéért ráruházott, otthon unatkozó „házi cica” szerep. Bár a képek stílusvilága a múltat idézi, a színésznő által viselt ruhák nagyon is modernek, a legújabb divat szerint valók.

A gingham kockás darabokban úgy fest Witherspoon, mint egy nagyon menő divatblogger, aki épp a nyaralása alatt viselt szetteket prezentálja. A múlt és a jelen közötti átfedés szabad utat enged a fantáziának, hiszen könnyű bármilyen mai vagy régi történetet a fotók mögé képzelni. Szerintünk ez egy jól sikerült sorozat: a merevségnek és a precízen beállított pózoknak halvány jele sem érződik rajta, és azért is szeretjük, mert derűs nyári hangulatot áraszt.

  • Megosztás:
hirdetés