Duckie Thot sokáig lázban tartotta az internetet, képei láttán ugyanis rengetegen találgatták, hogy vajon egy játékbabát, egy virtuális modellt vagy élő személyt látnak-e. Ez hozta meg számára az áttörést a modellkarrierjében.

hirdetés

A 22 éves, ausztrál-szudáni Nyadak Duckie Thot először 17 évesen tűnt fel az Australia’s Next Top Model című műsorban, de tulajdonképpen csak tavaly vált igazán ismertté egy fotója kapcsán, mely sokakat gondolkodóba ejtett. A gyönyörű, fekete bőrű modell ugyanis teljesen úgy néz ki, mint egy élethű baba, különleges vonásait pedig abszolút a természetnek köszönheti.

Instagram-fotói kapcsán sokan hitték azt, hogy átverés van a dologban, és nem is egy igazi nő, hanem egy Photoshoppal átszerkesztett próbababa szerepel rajtuk, és, amikor kiderült, hogy semmiféle turpisság nincs a háttérben, Duckie Thot népszerűsége hirtelen megugrott a modellszakmában.

Az optikai csalódáshoz hozzájárul az is, hogy a fiatal modell különleges bőrárnyalattal rendelkezik, mely annak ellenére, hogy sötét, olajosan fényes, emiatt tűnik olyan szilikonszerűnek, mint a játékbabáké. Ráadásul, elég egy nüansznyi retusálást végezni a lány elképesztően arányos arcán és tökéletes bababőrén, máris úgy fest, mintha egy gyönyörűen megmunkált porcelánbaba lenne.

A makulátlan bőrén kívül a hajával is sok fejtörést okoz másoknak, ugyanis legtöbbször lehetetlen eldönteni, hogy parókát visel, vagy sem, és sajnos mindig akadnak olyanok, akik különlegessége miatt bántó megjegyzésekkel illetik a modellt.

Persze, ez gyakran együtt jár a hirtelen jött sikerrel, a babaarcú fiatal lány karrierje ugyanis hihetetlen lendületet vett: a legnagyobb divatcégek zúdítják el felkérésekkel, és híres magazinok kapaszkodnak érte, csak azért, hogy a címlapjukon szerepeljen.

Idén ősszel a mexikói Marie Claire is megnyerte magának a gyönyörű modellt, és a közös munka gyümölcseként csodás fotósorozat született. A magazin igyekezett a lehető legtermészetesebb módon, kevés retussal megjeleníteni Duckie Thot egyedülálló szépségét, de egyik-másik képen még így is csalóka a látvány. Az egzotikus stílusú ruhák azonban remekül passzolnak a szoborszépségű hölgyeményhez.

  • Megosztás:
hirdetés