Ha a negyedik x környékén jársz, és úgy érzed, a legnépszerűbb tizen- és huszonéves divatbloggerek már nem tudnak olyasmit nyújtani neked, amivel igazán azonosulni tudsz, vess egy pillantást a következő korosztály legjobbjaira!

Divat 40 felett

Kim France Instagramja tényleg a divatról szól: semmi sallang, semmi magamutogatás, nincsenek erőltetett pózok vagy dögös, de kényelmetlen ruhák. Ha fiatalos outfit-ötletekre vágysz, kövesd az Instagramon, ahol naponta posztol.

 

Az angol Samantha Blair büszkén hirdeti, hogy 40 felett jár, és mindenkit arra biztat, hogy csak önmagának öltözködjön, minden életkorban. Bemutatkozásából kiderül, hogy imádja a színeket, és gyűjti a cipőket.

 

 

Trina, a Petite Style Studio alapítója személyi stylist, aki főként a 160 centiméternél alacsonyabbak öltözködésére szakosodott, emellett hasznos divattippeket ad elfoglalt, dolgozó nőknek és időhiánnyal küzdő édesanyáknak, főleg 35 felett.

 

 

Divat a negyedik szinten – ennél találóbb nevet nem is kaphatott volna a negyvenes Diane blogja. Rengeteg energia és pozitivitás sugárzik a fotóiról, ezért nemcsak tippekért, de egy kis feltöltődésért is érdemes követni az Instagramját.

 

  • Megosztás:
hirdetés