Tavaly karácsonykor a Harrod’s áruház kirakatát elfoglalták a Disney-hercegnők, szinte mindegyikük kapott egy külön kis kuckót, amit berendeztek neki, de ennél is érdekesebb, hogy a ruháikat a legnevesebb tervezők alkották meg Versacétől Elie Saabig.

Különleges aukció

A Harrod’s úgy döntött, aukcióra bocsátja ezeket a ruhákat, melyeket most ki is állítottak. A ruhák, jobban mondva a kirakatok, óriási sikert arattak, így azt remélik, hamar elkelnek majd az egyedi ruhák. Mi pedig azt, hogy a bevételt jótékony célra fordítják.

A bal szélről indulva először Pocahontas áll Roberto Cavalli tervezte ruhájában, aztán Jázmin az Aladdinból Escadában. Mellette Mulan egy Missoni-kreációban, aztán Belle a Szépség és a szörnyetegből sárga Valentino-ruhában. Csipkerózsika ruháját Elie Saab tervezte, Hamupipőkéét pedig a Versace-divatház adta. Tiana a Hercegnő és a békából egy Ralph&Russo-darabot visel.

Hófehérke rujájának színe miatt is könnyen felismerhető, és Oscar de la Renta érte a felelős. Ariel a Kis hableányból Marchesában pompázik a szárazföldön. Rapunzel pedig, nálunk Aranyhajként ismert, Katalin hercegné kedvenc tervezőnőjének, Jenny Peckhamnek egy kreációjában állt a nagyközönség elé.

A ruhák csodaszépek, és érdemes – bár most nem aktuális – végignézni a tavaly karácsonyi kirakatokat is, a lenti linkre kattintva.

  • Megosztás:
hirdetés