Szeretsz írni? Szereted a cipőket, követed a divatot és a különböző trendeket?
Legyél te a Deichman Trendbloggere! 

Ha úgy gondolod, hogy cipőből sosem lehet elég, akkor indulj a Deichmann pályázatán, ahol nemcsak a kedvenc témáddal foglalkozhatsz, de, ha téged választanak, még pénzt is kereshetsz vele.

A Trendblogger pályázaton olyan cikkekkel lehet pályázni, melyek a Deichmann új őszi kollekciójának egyes elemeit emelik ki, és helyezik el az idei divat más jellegzetes darabjai között. A legötletesebb cikk írójának a cég felajánlja, hogy szerkessze a saját divatblogját, a Trendblogot egy éven keresztül, és 100 ezer forint havi juttatást is kínál mellé.

Ha felkeltette az érdeklődésed, akkor nem kell mást tenned, csak regisztrálj a következő oldalon: http://vermis.hu/deichmann. Regisztrációkor kapsz egy úgynevezett badge-t, amit el kell helyezned kész bejegyzésed végén a blogodon, hogy ezzel is jelezd részvételi szándékodat a pályázatban. Ennek segítségével követik és bírálják el az írásod. Ezt követően kapsz majd egy személyes belépőkódot, melynek segítségével bejelentkezhetsz a Deichmann őszi-téli kollekciójának galériájába, ahonnan képeket tölthetsz le a cikkedhez.

A pályázat január 31-ig tart, úgyhogy bőven van időd megírni a cikkeket. Nem véletlen a többes szám, hiszen egy jelentkező több cikkel is pályázhat!

A Deichmann több tagból álló szakmai zsűrije a pályázatok elbírálásakor a legötletesebb, legizgalmasabb és legfrappánsabb írásokat díjazza. A nyertest február 13-ig e-mailben, illetve telefonon értesítik.

  • Megosztás:
hirdetés