Láthattuk már kerekebb és vékonyabb arccal, de centik ide vagy oda, mindig csodásan festett a színésznő. Kétgyermekes anyukaként pedig csak úgy ragyog, kirobbanóan jó formáját hozza.

Mila Kunis második gyermeke tavaly novemberben született, ám éppúgy, mint első várandóssága után, nem hagyta el magát a színésznő. Számunkra úgy tűnik, anyaként talált igazán önmagára, hiszen alig egy évvel a kisfia születése után jobb formában van, mint valaha. Az amerikai Marie Claire novemberi címlapján alig lehet ráismerni, és bár végeztek utómunkát a képeken, nem pusztán annak köszönhető az átalakulás.

A színésznő kerek arca sokkal vékonyabb lett, alakja és vonásai pedig nőiesebbek, mint korábban. A kisugárzásán pedig nagyon érződik, hogy most érzi magát a topon, és ez meg is látszik rajta. Az interjúban ugyan arról is beszámol, hogy anyaként milyen gyakran hatalmasodik el rajta a fáradtság az éjszakai kelések, és a kicsik nevelése miatt, ami nagy felelősséggel jár.

Ám mindig arra törekszik, hogy megőrizze az egyensúlyt a nő, a feleség, az anya, és önmaga, vagyis a munkája között, ami mind ő egy személyben, csak más-más felosztásban. Szerinte az a legszebb az anyaságban, hogy az ember ráébred, mennyi önzetlenség lakozik benne.

A videón jól látszik, hogy Mila Kunis nem csak a Photoshopnak köszönheti kirobbanó formáját, hanem valóban hibátlan az alakja.

 

  • Megosztás:
hirdetés