Várandóssága előtt bomba alakot villantott a telt kebleiről híres plus size modell, aki hamarosan anyai örömök elé néz, de azért még bevállalta ezt az őszi fehérneműkampányt.

A 26 éves Kate Upton július közepén, egy Miamiban készült pocakos fotóval tudatta követőivel az Instagramon, hogy babát vár.

Ezt korábban senki sem sejthette, hiszen a plus size modell bomba formában pózolt a róla készült fürdőruhás és lenge öltözetű képeken. A szőke szépség nyár eleji fotóin karcsúbb és felszabadultabb, mint valaha, sőt, energiájából még az őszi-téli kampányfotózásokra is futotta.

Ősszel ismét a Yamamay fehérneműmárka arcaként tűnik fel, de már most ízelítőt kaphatunk a dögös reklámfotókból. Valószínűleg, előrelátóan már korábban befotózták a kampányanyagot, hiszen Kate Upton feltűnően karcsú a reklámban, sőt, sportos, lapos hasat villant a gyönyörű, nőies fehérneműkben. A plus size modell csipkés és virágos alsóneműket népszerűsít, melyek a gusztusos, szexi külsőn túl a kényelemről és a komfortérzetről egyaránt gondoskodnak.

 

  • Megosztás:
hirdetés