A plus size divat lassan kezd elfogadottá válni, és, mielőtt nekünk esnétek, nem arról van szó, hogy nem tartanánk szépnek a nőies, telt formákat, de a divatvilág inkább az ellenkező oldalra húz, és különleges kegyként értékeli, ha koncot dobnak a súlyfelesleggel rendelkezőknek.

Egy hízás története

Crystal Renn a sikeres plus size modellek egyike volt, azonban most már ő is a vékony modellek táborát erősíti, Zac Posen például előszeretettel foglalkoztatja, idei és tavalyi lookbookjában is feltűnik.

A modell története azonban nem itt kezdődik, hanem felfedezésekor, ugyanis egy kedves ügynök a divatvilágból azt tanácsolta a fiatal lánynak, hogy szabaduljon meg testsúlya harmadától, csak akkor lesz belőle modell. Crystal szorgalmas volt, olyannyira, hogy egy idő után anorexiával diagnosztizálták, és borzasztóan lefogyott. Szerencsére azok közé tartozik, akik vissza tudtak fordulni a rossz útról.

Miután visszahízott, illetve még jó pár kilóval több is lett, mint eredetileg, sikeres plus size modell lett, és sokáig ő volt az etalon szép arcával és arányosan telt alakjával. Azonban egy idő után elege lett abból, hogy modellként bekategorizálják.

Ezért ismét lefogyott, akkori állítása szerint azért, mert súlya fenntartása komolyan veszélybe sodorta az egészségét, és fenyegette a bulimia is. Most már inkább a fenti mondat a magyarázat. 2012 elejére már anorexiás önmagára hasonlított inkább, de ismét észbe kapott, és, bár most is karcsú, nem lehet egészségtelennek nevezni. Mostanában tehát nem súlyával, hanem bevállalós, sötét hangulatú divatanyagaival hívja fel magára a figyelmet.

  • Megosztás:
hirdetés