Az embernek az a benyomása támadhat, ha a sztárok vörösszőnyeges képeit nézegeti, hogy mind karcsúak és magasak, pedig ez koránt sincs így. Alacsonyak, körte vagy alma alkatúak, testesek, soványak, egyszóval olyanok mint mindenki más, vegyesek.

Jennifer Lopez vagy inkább Miranda Kerr vagy?

A fitbay.com gyors kvízével könnyen kiderítheted, hogy a hírességek közül kivel passzol leginkább az alkatod. Pár rövid kérdés után, ahol szerencsére centiben és kilóban is megadhatod az adataidat, és nem kell átváltani inch-ről és fontról, a rendszer kidobja, hogy százalékosan kivel egyezel meg a legjobban, illetve kiad még két másik nagy mértékben egyezőt.

Ez egyrészt jó móka, másrészt az öltözködésben is segíthet, ha konkrét példa van az ember előtt. Ha tehát nagy az egyezés valakivel, keress rá, nézd meg, hogy öltözködik a hétköznapokon, milyen szettet visel lazább eseményeken és a vörös szőnyegen az adott híresség, ebből sok ihletet meríthetsz, ha szeretnéd egy kicsit felújítani a szekrényed tartalmát. Lehet, hogy olyan ruhadarabokra is rácsodálkozol, amit eddig nem jutott eszedbe felvenni.

  • Megosztás:
hirdetés