A Marina Rinaldi a molettebb alkatú nőket célozza meg kifinomultan szexis és elegáns ruháival. Ashley Graham megolvasztja a havat, olyan dögös az olasz luxusmárka legújabb fotóin.

A Marina Rinaldi nagyköveteként Ashley Graham napfényt csempész a télbe: a gyönyörű plus size modell utazásra csábít minket a márka 2019-es tavaszi-nyári divatfotóival. A képek szavak nélkül is sokat elárulnak a Max Mara leányvállalatának értékeiről: a magabiztos, büszke nőt állítják középpontba, aki elégedett a telt idomaival, és nem fél kifejezésre juttatni nőiességét, mely minden porcikájából árad.

A teltkarcsú sziluettet hangsúlyozó ruhafazonokat az ötvenes évek divatirányzatai inspirálták, ezért a színes levél- és hibiszkuszlenyomatok és a fekete csipkék kerülnek előtérbe. A márka számára Fausto Puglisi is tervezett a tavaszi-nyári szezonra egy kapszulakollekciót, melynek egy-egy darabját szintén bemutatja Ashley Graham az új kampányban. Az érzéki, nyári hangulatú fotókat Txema Yeste készítette, Olaszország mesés Puglia régiójában.

  • Megosztás:
hirdetés