Úgy tűnik az idei ősz a nagy hajátváltozások időszaka, legalábbis ami a sztárokat illeti. Nemrég írtunk arról, hogy a népszerű énekesnő, Dua Lipa félig-meddig szőkére váltott, most a színésznő, Ashley Benson tette ugyan ezt, igaz épp ellentétes árnyalatban.

hirdetés

Ashley új színnel hódít

A Hazug csajok társasága népszerű színésznője és Cara Delevigne kedvese, eddig szinte mindig szőke hajjal hódított. Ezért sokat meg is szenvedett, hiszen Hannah szerepének kedvéért folyamatosan szőkítenie kellett a haját, amitől az majdnem teljesen kihullott. El tudjuk képzelni mit állhatott ki Ashley, de ennek ellenére hajszín tekintetében maradt a szőke, egyszer festette csak be világosabb barnára.

Most úgy tűnik, egy időre biztosan elbúcsúzhatunk a szőke lokniktól, ugyanis egy viszonylag sötétebb, gesztenyebarnára váltott. Bár még kicsit furcsa, szerintünk ez is nagyon jól áll neki. Nemcsak a szín, de a fazon is szuper, egy ütős bob frizurát vágatott magának, ami kétségtelenül igen kényelmes viselet a hideg hónapokban.

Nem árt olykor a hajat felfrissíteni, úgyhogy, ha épp őszi frizuraváltáson gondolkodsz, ezt mindenképpen érdemes lesz megmutatni a fodrászodnak!

Kiemelt kép: Getty Images/Steven Ferdman.

  • Megosztás:
hirdetés