Ha szépségápolásról van szó, már szinte semmin sem lepődünk meg. Ennek a termékcsaládnak a láttán azonban még nekünk is elkerekedett a szemünk.

A tökéletességre és magabiztosságra való törekvés egészen új formáját ismerhetjük meg a skandináv The Perfect V szépségmárka által. Ha azt gondoltad eddig, hogy a fiatalító bőrápolást és hámlasztást csak az arc, a nyak, a dekoltázs és a kéz területén vetheted be, nagyot tévedtél. Sokkal lentebb, az intim V-vonalunk is élvezheti ugyanazt a törődést. Persze felmerül a kérdés, hogy tényleg szükségünk van erre?

Avonda Nelson Urben, a The Perfect V alapítója gondolt egy nagyot, és a bőrápolásban ismert háromlépcsős rutint alapul véve megalkotta a luxus V-termékcsaládot, mely az intim higiénián és fazonírozáson túl sokkal többet nyújt a szeméremdomb és környékének szépségéért. Szerinte a lábunk közötti rész ugyanazt a gondoskodást érdemli meg, mint az arcunk és a testünk egyéb bőrfelülete, hiszen, bár nincs mindig szem előtt, a nők magabiztosságát merőben megnöveli, ha odalent minden rendben van.

A termékcsalád minden tagja felkészíti a nyári bikiniszezonra a V-vonalat. A gyengéden tisztító intim mosakodó friss érzést biztosít a keményebb napokon is, legyen szó edzésről, menstruációról vagy bármilyen izzasztó kihívásról. A teljes körű védelemhez elengedhetetlen az utazáshoz is tökéletes intim törlőkendő, illetve a frissítő VV Beauty Mist spray is, amit például orvosi vizsgálat előtt is alkalmazhatunk.

Az arcápolásban ismert BB-krémeket a VV-krém ötlete követte, mely a szeméremdomb és V-vonal érzékeny bőrfelületét hidratálja. Az igazi innovációt mégis az apró ráncokat is kisimító VV-szérum jelenti, mely regenerálja, illetve ragyogóan fiatalossá varázsolja az intim területet. Ha abból indulunk ki, hogy külföldön egész szép kis összegeket költenek arra a tehetősebb nők, hogy plasztikai műtétekkel megfiatalítsák a vaginájukat, talán mégsem tűnik akkora botorságnak egy ilyen csodakence ötlete. Ugyanakkor a krém, a szérum és a hámlasztó rendszeres használatával elkerülhető a borotválkozást követő irritáció, valamint késleltethető a borosta kinövése.

A telhetetleneknek azonban vagina highlightert is kínál a termékcsalád, mellyel fokozható a V-vonal simasága, és napozáskor elfedhetőek vele az apró bőrhibák, kipirosodások, melyek megtépázzák a strandon a nők önbizalmát. Természetesen a borotválkozás utáni krém sem hiányozhat a pakkból, ha a tökéletes végeredményre törekszünk.

A The Perfect V termékei úgy lettek kitalálva, hogy ne csak nyáron legyen létjogosultságuk. Ilyenkor, télen, amikor sok ruha fedi az intim területet, éppúgy szükség lehet rájuk a frissesség és egészség megőrzésének szempontjából. Egyelőre az árakról nincs hírünk. Szerintetek jó lenne, ha Magyarországon is kapható lenne ez a termékcsalád?

  • Megosztás:
hirdetés