Nincs olyan modell, aki ne ismerne néhány ördögien okos szépségpraktikát, mellyel akár egy perc alatt felfrissíthető a megjelenés. Egyetlen videón a tíz leghasznosabb trükk!

Valeria Lipovetsky minden bizonnyal elfoglalt nő, akinek minden perc számít. A 25 éves modell két gyermek édesanyja, emellett szépségblogger és regisztrált holisztikustáplálkozás-szakértő. A munkájából adódóan rengeteget utazik, és amikor csak teheti, a gyermekeit is magával viszi, hogy több időt tölthessenek együtt. Nem lehet könnyű két kis lurkó mellett felkészülni egy fotózásra vagy válogatásra, hiszen ilyenkor minden modelltől elvárják, hogy kipihent legyen, és a legjobb formáját hozza.

Mivel állandó időhiányban szenved, a gyors, de alapos készülési rutinra esküszik. Lipovetsky gyakran dolgozik együtt sminkmesterekkel, szépségszakemberekkel, és olyankor jól megfigyeli, milyen rapid trükköket alkalmaznak annak érdekében, hogy felfrissítsék valaki megjelenését. Ezeket a ravasz kis módszereket szedte egy csokorba ebben a videóban, melyeket a legtöbb modell előszeretettel alkalmaz a reptérre való rohanás közben vagy az utazások ideje alatt. Ha te is gyakran sietsz, most jól figyelj, egyszerű, egyperces szépségpraktikákat láthatsz!

  • Megosztás:
hirdetés