Ha eddig csupán azért nem merted követni a szivárványos frizuradivatot, mert attól tartottál, hogy túl nehéz lenne a hajszínváltás egy ilyen alappal, az új alternatíva igazán tetszeni fog neked.

A szivárványszínű hajak roppant divatosak, számos változatuk vált hihetetlenül népszerűvé tavaly óta. Ám tagadhatatlan, hogy nem kevés kockázatot vállal az, aki többszínűre, netán színátmenetesre szeretné festetni a haját. Először is, ehhez a művelethez egy profi fodrászra van szükség, aki nemcsak kiváló színérzékkel, hanem festékismerettel is rendelkezik, mert a kontár próbálkozásokból bizony, kínos eredmény is kisülhet.

A szivárványszínű sörények esetében azt is mérlegelni kell, hogy nem egy szimpla utánfestésről van szó, ha a remekmű kopni kezd, és akkor sincs egyszerű dolga a kliensnek, ha egy szép napon megunja a szivárványos frizuracsodát. A legtöbben talán ezért választják az alkalmi, kimosható festékeket, de egy színszakértő fodrász most olyasmivel rukkolt elő, ami a szivárványos hajstílus kedvelőinek minden felmerülő problémájára megoldást jelenthet.

Ursula Goff csak a hajvégeket mártja színpompás festékekbe, olyan hatást keltve, mintha a tincsek belelógtak volna egy vízfestékes bödönbe. Sokkal több szabadságot ad ez a hajstílus, hiszen nem kell a lenövéssel bajlódni, megunás esetén pedig csak pár centit kell levágni a haj hosszából.

  • Megosztás:
hirdetés