Tindigó vagyis Tajti Ildikó már szerepelt többször is a Retikülön, most azonban nem róla, hanem az általa kifejlesztett 15%-os C-vitamin-szérumról lesz szó. Ildi szakértője a bőrápolásnak, ezért, mondhatni, elvárás, hogy egy olyan termékkel lépjen piacra, ami használ, és jó összetevői is vannak. Három hónapig teszteltem a készítményt.

Sikeres-e a Siker szérum?

Nekem picit nagyképűnek tűnik így elnevezni egy szérumot, krémet, akármit, de itt elvileg arról van szó, hogy akik használják, a szép bőr és az ebből fakadó önbizalom miatt sikeresebbek lesznek.

A szérum szép fekete üvegben van, hozzá külön csomagolták a pipettát. Összetevői közt értelemszerűen ott van a C-vitamin, de tartalmaz hyaluronsavat is, ami a bőr vízmegkötő képességét fokozza, antioxidánsokat, valamint körömvirágot és édesgyökeret. Nincs benne Ildi fő ellensége, a denaturált szesz, és illatmentes is.

A szérum folyik, de ennek így is kell lennie, és kicsit sárgás a körömvirágnak köszönhetően. Az antioxidáns szérumokat reggelre ajánlják inkább, de én úgy voltam vele, hogy, ha jó, akkor legyen kétszer jó, így reggel és este is használtam. Tonizálás után vittem fel a bőrre, a pipettával csepegtetve közvetlenül. Nem a legkényelmesebb megoldás, de az adagoló segít tisztán tartani a szérumot, hiszen nem nyúlkálunk bele kézzel. Ezután következett a hidratálókrémem, ami fura módon folyósabb lett a C-vitaminnal kezelt bőrön, még akkor is, ha az már beszívódott.

Nem csíp, nem irritál, kicsit savanyú, de persze másnak nem kell a szájára is kenni. Amit észrevettem, hogy rögtön látszik a használata, egészségesebbnek néz ki tőle a bőr, ragyogóbb, rózsaszínebb. Rendszeresen használva tényleg halványítja a ráncokat, ennek fokmérője nálam a két szemöldököm közötti mimikai ránc, ami kevésbé látszott, bár nem tűnt el. Aminek különösen örülök, hogy lehet a szem alá is használni, szarkalábakra, és ott is elég hatékony.

Nincsenek pigmentfoltjaim, elvileg arra is jó, de a szeplőim nem jöttek elő úgy, mint korábban. Viszont egy idő után lemondtam a kétszeri használatról, mert a szemem alatt megjelent egy kicsike piros, szárazabb folt, lehet, hogy intenzív volt neki a dupla C-vitaminos kezelés. De a napi egyszeri szérumozással eltűnt, és nem is jött vissza. A Siker szérummal tehát elégedett vagyok, az ára kicsit meredeknek tűnhet, 12 ezer forint a 30 ml-es kiszerelés, de mivel három hónapig lehet használni, tovább nem is szabad, szerintem megéri, és talán a nevével is kiegyezek.

  • Megosztás:
hirdetés