A hétvégi borús időben úgy döntöttünk a testvéremmel, hogy lányos napot tartunk, és feldobunk egy pakolást. Mivel házi alapanyagok híján voltunk, a választásunk a TianDe szőlőmagos maszkjára esett, ami nemcsak az arcot fiatalítja meg, hanem a nyak bőrét is. Legalábbis a leírás szerint. Lássuk, tényleg így lett-e!

Szőlőmagos maszk arcra és nyakra

A szőlőmagról köztudott, hogy kiváló antioxidáns, ránctalanító hatással bír, és frissíti is a bőrt, ezért nagy reményekkel simítottuk fel az arcunkra a maszkot. A fullasztó lepel elsőre nagyon hideg volt, de hamar átvette a bőr melegét, utána már nem volt gond vele. 15 percig kellett fent hagyni, amit pedig utána tapasztaltuk, az sok pontban megegyezett.

Bár nekem még nemigen vannak ráncaim, érezhetően puhább lett az arcomon és a nyakamon a bőr, és olyan érzésem volt, mintha megtisztultam volna. Pont úgy, mint a kozmetikus után, amikor tudom, hogy a bőröm tiszta, ápolt, és ismét minden sejtjével lélegzik. A nővérem beszámolója is a puha és hidratált bőrre tért ki, és ő azt is mondta, hogy a ráncait kevésbé mélynek látja – ő már nem először használta a maszkot, hanem kúraszerűen alkalmazza, így valószínűleg tényleg kisimultabbá vált az arca.

Szintén mindketten tapasztaltuk, hogy a maszk után nem volt szükség hidratálókrém használatára, mert a bőrünk tapintása egészen selymes és finom volt, mintha a lepel maga ezt a feladatot is elvégezte volna. Egyszóval az ő érettebb bőrére és az én zsíros és pattanásosodásra hajlamos bőrömre is tökéletesen bevált.

Két dolgot rónék fel csak negatívumként, bár azt is hozzátenném, hogy a testvérem egyikkel sem ért egyet. Az egyik a nagyon intenzív, olcsó parfümszerű illat, amivel átitatták a maszkot. Először még nem volt túlzottan zavaró, de, mire a 15 perc letelt, alig vártam, hogy levehessem magamról. A másik a beakasztható fülrész, ami engem iszonyúan szorított, de levenni már nem tudtam, így a fogaimat összeszorítva ültem végig a negyed órát. Ha legközelebb kipróbálom, biztos, hogy kitágítom a lyukat, hogy kényelmesebb legyen.

A maszk egyébként 4850 forintba kerül, ami talán soknak tűnik, de 10 darab van a csomagban – bármelyik másik instant pakolás is 400-500 forintba kerül -, ezért legalább két hónapig elég, ha hetente egyszer használja az ember. A negatívumok miatt nem ez lesz kedvencem, de határozottan jó terméknek tartom.

  • Megosztás:
hirdetés