A legtöbb sminktrükk, amit az ajkak nagyítására találtak ki, ott vérzik el, hogy a végeredményről messziről ordít a természetellenesség. Így aztán a száj nem dögös, hanem inkább vicces lesz a körberajzolt műajkakkal.

Most mutatunk egy technikát, amivel anélkül mutathatod valóban teltebbnek az ajkaidat, hogy bárki kiszúrná, hogy csak a sminkeddel trükköztél. A művelet mindössze öt lépésből áll, és nagyon élethű.

Teltebb ajkak 5 lépésben

  1. Húzz néhány vonalat fényvisszaverős korrektorral a felső ajaktól kiindulva az orr két szélének irányába, valamint az alsó ajak alá, majd dolgozd el őket. Ez kiemeli a szádat az orrod árnyékából.
  2. Kenj egy vékony réteg matt alapozót az ajkaidra!
  3. Rajzold körbe az ajkaidat szájkontúrceruzával, alkosd meg a formát, amit szeretnél. Fontos, hogy matt ceruzát használj, és a színe se legyen túl élénk, nagyon világos vagy túl sötét, a legjobb a kissé barnás sötét rózsaszín, ami egy kicsivel eltér a szád természetes árnyalatától.
  4. Színezd be a kontúr és a szád közti részt, majd az ujjaiddal maszatold el a festéket az ajkak közepén.
  5. Satírozd be a szád sarkait is a ceruzával úgy, hogy sötétebb legyen, mint az ajkaid közepe. Ez a színátmenet segít teltebbnek mutatni az ajkakat. Ha a természetes hatásra törekszel, fehér szemceruzával rajzolj néhány függőleges vonalat az ajkaidra, és az ujjbegyeddel óvatosan maszatold el őket. Középre tehetsz több csíkot is, amit érdemes világos szájfénnyel fedni, de szintén csak középen.

  • Megosztás:
hirdetés