A Bobbi Brown Cosmetics mindig figyelmesen követi az épp aktuális trendeket, de az időtlen árnyalatokról sem feledkezik meg. Most is két, különálló kollekcióval köszönti a tavaszt, a Neons & Nudes és a Rose Gold makeup-családdal. Az első esetében bravúrosan illeszti össze a leheletkönnyű, natúr tónusokat a vibráló neonszínekkel, melyek így sokkal nagyobb hangsúlyt kaphatnak az arcon, viszont nem tűnnek fojtogatóan erősnek.

Két pirosítóból, egy szemhéjfesték-palettából és egy rúzsból áll a nude alapvonal, melynek pigmentjei szinte észrevétlen háttérmunkásként azon fáradoznak, hogy kiemeljék a teltebb, élénkebb árnyalatokat. A második készletben az üde rózsás, a finom púderes és az előkelő, aranyló tónusokat rendelte egymás mellé. Ez a lágyság remekül passzol a hamvas porcelánbaba stílusú sminkhez, mely szintén egy új tavaszi irányzat. A csillogó kollekció megjelenése Valentin-napra várható.

1. Pirosító (Nude Peach, Nude Pink): 6800 Ft; 2. Szemhéjpúder (Blubell, Ultra Violet Shimmer Wash): 6300 Ft; 3. Filces tus: 5900 Ft; 4. Szemfesték-paletta: 12 200 Ft; 5. Rúzs (Atomic Orange, Neon Pink, Uber Beige): 6300 Ft; 6. Neon szájfény (Citrus, Cosmic Pink, Ultra Violet): 6100 Ft.

A Rose Gold kollekció két gyöngyházfényű kompaktot tartalmaz, melyek öt ragyogó árnyalattal ajándékoznak meg, és a külön kis sávok is kevert tónusokból állnak. A szemhéjra és az arccsontra egyaránt alkalmazhatók. A természetes, rózsás árnyalatú rúzsok hidratáló és SPF 12 védelemmel vannak felszerelve, így megóvják az ajkakat a napsugarak káros hatásaitól. A Rose Goldszájfények négy színben kaphatók, illetve ehhez a makeup-családhoz tartozik egy hosszan tartó szemkihúzó gél és egy pirosító ecset.

  • Megosztás:
hirdetés