Ezek a sztárok évek óta a rövid frizura hívei, amit elképesztően változatos és nőies formában viselnek. Bár időnként felfrissítik a kinézetüket, ragaszkodnak a jól bevált vágásokhoz, ezért eszük ágában sincs visszanöveszteni a tincseiket.

hirdetés

Sokszor egy-egy rövid frizura az arcvonásoknak sokkal nagyobb hangsúlyt ad, mint a hosszú fazonok. Szinte varázsütés-szerűen emelik ki az egyén természetes szépségét. Előre talán nem is lehet tudni, mennyire válhat előnyére valakinek a nagyobb változtatás. Csak akkor derül fény az igazságra, amikor már lenyisszantotta a fodrász a hosszú loknikat. Ez persze elég rizikós döntés lehet egyeseknek, de megéri megpróbálni, hiszen a galériánkban látható hölgyek évek óta viselt rövid frizurái is ezt bizonyítják.

A rövid frizura megunhatatlan: sztárok, akik nem mondanak le róla

Sok híres színésznőnek és énekesnőnek már-már védjegyévé vált a rövid hajviselet, hogy alig változtatnak a fazon hosszán. Vannak, akik már több, mint tíz-húsz éve nem növesztették vissza hajukat. Egyesek pedig még most ismerkednek a rövid fazonokkal, de nem véletlenül nem cserélték le jó pár éve a választott vágást. Ez azért is meglepő, mert különböző technikákkal és póthajjal könnyen vissza tudnák szerezni akár derékig érő frizuráikat is, mégsem teszik.

 

A tévhitekkel ellentétben, a rövid haj változatosan viselhető, és sokféleképpen formázható. A minire vágott tincsek is felerősíthetik a nőiességet, és elegánssá tehetik a megjelenést. Ugyanakkor roppant vagányak is lehetnek. Megannyi csinos megoldás létezik, ehhez pedig elég lehet időnként egy kevés ihletet meríteni mások frizuráiból.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés