Dúl a körömfestési láz, és már nem vagyunk rászorulva a manikűrösre, aki igencsak drágán lakozza ki a kezeket. Az internetnek hála már lehet bársonyos körmöd, kaviáros, csillogó manikűröd, és egyáltalán, a körmös Youtube-csatornák mindenben segítenek.

Francia manikűr egy kicsit másképp

A francia manikűrt a modellek találták fel, amikor még lassan száradt a lakk, és nem volt lehetőség két bemutató között átfesteni, illetve a száradásra várni. A diszkrét manikűr mindenhez illett. Kreatív lányok azonban továbbgondolták a dolgot, és számos változattal előálltak.

Lehet matt és fényes ugyanabból a színből, elegáns fekete vagy arany- és rózsaszín, ami keleties jelleget ad a körmöknek. A bézs lakkhoz remekül mutatnak a az élénk fagyiszínek, főleg, ha minden köröm más színben pompázik. Körömfetisisztáknak pedig ajánlott a negatív játék. Ha a jobb alsó sarokban lévő képet megfigyeled, két körmön ismétlődik ugyanaz a szín, de fordítva, kivéve az eredeti változatot.

Trükkök

Ha te is szeretnél szép francia manikűrt, akkor keress olyan ecsetet, ami vékony, és lehetővé teszi a precíz munkát. A festendő körmöket, illetve ujjakat fektesd biztos helyre, asztallapra például, és azokat forgasd az ecset alatt, így könnyebben megy majd a pingálás, és biztosabban húzol vonalat.

  • Megosztás:
hirdetés