Sokszor dobunk ki olyan holmikat, melyek, ha már eredeti rendeltetésükre alkalmatlanok, jó szolgálatot tehetnének más felhasználási módokon.

Ilyen például a szempillaspirál keféje, amit szinte senkinek nem jut eszébe megőrizni, pedig nagyon hasznos lehet, csak tisztítsd ki alaposan!

Körömápolás

Ha gyakran feljön a bőr a körmeid körül, vagy ránő a körömlemezre, a szempillaspirál keféjével eltávolíthatod a felesleget. Kend be alaposan a területet testápolóval vagy zsíros kézkrémmel, és nagyon óvatos mozdulatokkal húzgáld rajta ide-oda a kefét. Ha nagyon vastag a bőrréteg, gyengéd, körkörös mozdulatokat is végezhetsz.

Szempillanövesztés

Biztosan hallottál már a ricinusolaj szempillanövesztő hatásáról – ha még nem, kattints ide! Fültisztító pálcikával is felkenhető az olaj a pillákra, de még egyszerűbb, ha egy régi, tiszta szempillaspirál-kefével applikálod a szálakra a csodakencét.

Szemöldök-igazítás

A szemöldök formázásánál nem elég kiszedni a felesleges szálakat, olykor át is kell fésülni a maradékot, hogy ne legyen zilált és rendezetlen. Fújj egy kevés hajlakkot a szempillaspirál keféjére, és fésüld át vele a szemöldököd a szálak növekedési irányával megegyezően!

  • Megosztás:
hirdetés