Bár az idei nyár rendhagyó volt a korábbiakhoz képest, amikor csak könnyű, gyümölcsös rúzsokat használhattunk, azért a sötét, karakteres rúzsok mégis inkább az ősz kedvencei. Igaz, egy ennyira feltünő, testes rúzst még ősszel is inkább csak alkalmakkor illik feltenni, olyankor viszont tökéletes kiegészítője lehet egy csillogó estélyi ruhának.

A végzet asszonya megjelenést érdemes bájos ruhával, laza loknikkal, vagy egy modern konttyal ellensúlyozni, mint Camilla Belle, Amber Valetta vagy Kate Bosworth tette.

A sötét rúzs mellé természetesen a szemeket már nem szerencsés hangsúlyozni, inkább használj visszfogottan fénylő szemhéjpúdert, mint Emma Stone a Pókember bemutatóján, vagy barna szemceruzát, mint Lana Del Ray. Ha elég bátor vagy hozzá, ősszel mindenképpen próbálj ki egy burgundi vagy mélyvörös árnyalatú rúzst – a nagyobb sminkmárkák már felkészültek az új trendre.

Sötét rúzsok: 1.:Chanel, Rouge Coco Charactère No. 45, barnás-lila árnyalat; 2.: Clinique Almost Lipstick Black Honey, feketés árnyalatú hidratáló rúzs; 3.: Nars Sheer Lipstick Vendanges, rozsdabarna árnyalat; 4.: MAC Lipstick Rebel, rózsaszínes lila árnyalat; 5.: Yves Saint Laurent Rouge Pur Shine Nr. 23 Prune Gourmande, fényes hatású rúzs.

  • Megosztás:
hirdetés