Már sokszor írtunk arról, hogy az ár nem feltétlenül áll arányban a beltartalommal, és kozmetikumok esetén döntsenek az összetevők, illetve a hatás, ne pedig az, hogy minél drágább legyen. Persze vannak termékek, amire az ember többet áldoz. De vajon megéri-e egy igazi luxuskozemetikum, amire az ember a fél fizetését rááldozhatja?

Luxus szemránckrém

Tesztelésre kaptam egy 15 ml-es Sisley Supremÿa éjszakai szemránckrémet, melynek ára 70 ezer forint. Ez még szeptemberben történt, és általában gyorsabban írok véleményt az egyes termékekről, de itt meg akartam adni az időt a krémnek, hogy kifejthesse hatását.

A csomagolás természetesen csodaszép, luxusérzetet kelt. A szemránckrém könnyű, közepesen zsíros, de elég gyorsan beszívódik, igaz nem teljesen, de ez nem is baj, hiszen így egész éjszaka védőréteg van a szemkörnyéken. A felvitel előtt javasolják az ujjbeggyel való ütögetést, hogy a vérkeringés felserkenjen, én ezt néha megtettem, néha nem, nem hiszem, hogy ezen múlna a siker. Nem is múlt.

A krémet szeptember közepén kezdtem el használni, tehát lassan négy hónapja, és még mindig megvan a harmada, pedig nem spóroltam vele, és minden este, körülbelül kettő kivételével, használtam.

A hatása frenetikus, és ez nem túlzás. A szarkalábakat eltünteti, nem feltölti mint más krémek, mert a reggeli arctisztítás után sem jelennek meg. Ezt egy hónapos lelkiismeretes használat után tapasztaltam, most konkrétan, 34 évesen nincs  ránc a szemem körül, pedig apróbbak voltak. A karikákat is látványosan csökkentette, ehhez két hét elég volt, pedig nem aludtam többet mint egyébként. A szememet nem irritálta, nem olvad bele.

A krém használata egyébként az egész arcomra jó hatással volt olyan szempontból, hogy sokkal lelkiismeretesebben ápoltam, azóta, a két kivételtől eltekintve, minden nap tisztítom, tonizálom hidratálom, és ez meglátszik rajta. Korábban is odafigyeltem nagyon, de havonta biztos volt egy-két ellinkelt nap.

Hogy megéri-e? Szerintem igen. A Supremÿa Yeux La Nuit méregdrága, ezt kár tagadni, a hatása viszont elképesztő. Emellett érdemes megnézni, hogy havonta ki mire költ, és kiszámolni a részösszeget, mert fél évig biztosan elég a termék, így talán nem olyan félelmetes, és hát sokan vannak, akik ennél bőven többet költenek például cigarettára egy hónapban. 

  • Megosztás:
hirdetés