A hajfestésben is egyre inkább kezdenek megjelenni az olyan színek, melyek természetes hajszínben nem léteznek. Az egyik divatos árnyalat a rózsaszín, de az egész hajra alkalmazva kissé túlzottan extrém hatást kelt. Lehet azonban olyan frizurát készíteni vele, ami egyedi, mégsem túlságosan vad. Ilyeneket mutatunk.

Rózsaszínt a hajba

Az ombre haj nagy divat, ezért, ha bevállalod, rózsaszínnel is megoldhatod a színátmenetet. Szőke és barna hajban is jól mutat, és a világos hajszínekhez akár színezővel is elkészítheted. Számos variációt alkalmazhatsz rá: kiengedve, hullámosan, egyenesen és befonva is szép.

Ha nem akarod a hajad nagy részét beszínezni, egy-két csíkot is tetethetsz bele, mert már az is nagyon feldobja a frizurádat. Színezheted a frufrudat, egy vékony tincset vagy vastagabb csíkokat, mindenhogy nagyon divatos lesz a végeredmény.

Ha merész vagy, az egész hajadnak adhatsz egy kicsi, szinte alig észrevehető, rózsaszínes beütést. Erre leginkább a világosszőke haj alkalmas, mert sötét hajban nem látszik olyan jól a pink árnyalat. 

Leginkább szőke és barna hajban néz ki jól a rózsaszín, de izgalmas eredményt érhetsz el akkor is, ha a fekete tincseket dobod fel ezzel az árnyalattal. Vörös hajjal inkább ne kísérletezz, mert a két tónus nem igazán megy egymáshoz.

  • Megosztás:
hirdetés