Ha október 31-én mész buliba, nem árt alkalomhoz illő sminkkel érkezni. Amennyiben nem akarsz több réteg festéket az arcodra, próbáld ki ezt a rémes fekete szájfestést!

Manapság nálunk is egyre divatosabbak a különféle szórakozóhelyeken megrendezett halloweeni partik, melyek megkívánják az alkalomhoz illő rémisztő sminket és öltözéket. Ha nincsenek maszkmesteri képességeid, hiába bújod az internetet, a jobbnál jobb ötletek valószínűleg balul fognak elsülni. Ezt a sminket azonban kezdőként is könnyedén elkészítheted, és éppolyan sikered lehet vele, ha boszorkány-, zombi- vagy vámpírjelmezbe bújsz.

Először alaposan hidratáld a szádat, hogy ne csomósodjon össze rajta a festék. Használj egy kis kókuszolajat, majd ajakbalzsamot. Azután kend be a szádat sminkalappal vagy direkt szájra kapható primerrel. Rajzold meg az ajkad kontúrjait fekete szemceruzával, és alapozd le a szádat sűrű korrektorral. Használj fekete ajakceruzát is, azzal satírozd be a szádat. A felesleget itasd le zsebkendővel, és már mehetsz is bulizni!

  • Megosztás:
hirdetés