A tavaszi vidámság tökéletes megtestesítője a pöttyös körömminta, ami egyben az egyik kedvenc házilag is elkészíthető mintázat, hála látványosságának és egyszerűségének.

Ha te is kedvet kaptál, hogy bepöttyöződj, válogass ihletadó képeinkből, melyek a harsány, narancsos árnyalatoktól kezdve a citromsárgákon át egészen az ébredező természetre utaló zöldekig minden tavaszias árnyalatot felvonultatnak.

Pöttyöket készíteni nem nagy ördöngösség, bár szükség van hozzá némi rutinra, illetve egy körömdíszítő eszközre. Ebből árulnak kisebb és nagyobb fejű változatot is, érdemes mindkettőt beszerezni – csupán néhány száz forint -, hogy minél változatosabb végeredményt készíthess.

Így készítsd el!

Először fesd le a körmeidet valamilyen alapszínre, és várd meg, míg megszárad a lakk. Ezután válassz ki egy vagy akár több tetszőleges színű lakkot, és a körömdíszítő eszközzel készíts vele pöttyöket. Ügyelj rá, hogy ne legyen se túl kevés, se túl sok lakk az eszközön, máskülönben a pöttyök nem lesznek szép szimmetrikusak.

Csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy milyen stílusban pöttyözöl, de, mivel ez egy játékos minta, azt ajánljuk, ne ragadj le az egyszerű verzióknál, alkoss szabadon!

Ha készen vagy, érdemes átlátszó fedőlakkal átkenni a körmöket, hogy a végeredmény tartósabb legyen.

Képek: ohlookatmynails.blogspot.com, spektorsnails.com, theswatchingsprite.com, bombasticnailart.blogspot.hu, stevieheartsmakeup.blogspot.hu, glambistro.com, sparklysharpandfabulous.blogspot.hu.

  • Megosztás:
hirdetés