A piros ajkak leginkább a letűnt korok hollywoodi díváinak stílusát idézik. Ezek a nők olyan eleganciával tudták viselni az élénk árnyalatot, amitől egy csapásra férfiak ezrei omlottak a lábaik elé. Jövőre te is ilyen hatást kelthetsz, ha megfogadod a legnevesebb divatmárkák sminktippjeit!

Válaszd a megfelelő árnyalatot!

Itt az idő, hogy leszámolj az ellenérzéseddel, ami a piros színhez kapcsolódik. A szájhangsúlyos smink mindenkinek jó állhat, csak a megfelelő tónust kell megtalálni hozzá, ami nem elnyomja, hanem kiemeli a bőrödet, szemeidet és a hajszínedet is. Például, ha skandináv típus vagy, vagyis kékes szemmel, szőke hajjal és világos bőrrel rendelkezel, akkor a rózsaszín pigmentekkel tarkított rúzsok között válogass, ezek állnak igazán jól.

A narancsos beütésű rúzsok elsősorban a barna haj, világos bőr kombináció mellett mutatnak. Emellett azonban a vörös egyes árnyalatait – például a rezes csillogású hajat – is szépen kiemelik. A szemszín tónusa általában a mogyoróbarna, illetve a zöld árnyalataiban játszik ennél a típusnál.

A klasszikus piros az ősz típusoknak áll igazán jól. Ha a hajad a gesztenye- és világosbarna, vöröses és aranyszőke árnyalataiban játszik, a szemed pedig világoskék, türkiz, esetleg zöld, akkor a tűzpiros rúzsok és szájfények között találod majd meg a megfelelőt.

  • Megosztás:
hirdetés