Az élénk sminkeket általában nyáron használjuk, de az ősz beköszönte nem ok arra, hogy elrekkentsd a színeket. Idén a hagyományos őszi színek mellett,mint amilyen mondjuk a burgundi vörös vagy a liláspiros, még egy ideig velünk marad az élénk rózsaszín is, többféle árnyalatban.

Négyféle rózsaszín

A pink rúzsok az egész sminket feldobják,és melléjük nem is kell nagyon más. Akkor mutatnak a legjobban, hogy ha az arc natúr színezetet kap, és szinte sminkeletlennek látszik. Így érvényesül ez a vibráló szín, legyen szó kissé természetellenes, nyolcvanas éveket idézőről vagy málnapirosról.

A rúzs akkor lesz szép, ha előtte átradírozod a bőrt, hidratálót kensz rá, nem pedig szőlőzsírt, és lealapozod. Csak így jön ki szépen a rózsaszín valódi színe. Egy ceruzával rajzold meg a kontúrt, itt fontos, hogy élesek legyenek a vonalak. Ha kész a kontúr, akkor a rúzzsal töltsd ki a szádat. Majd egy kicsit nyomj rá egy zsebkendőt, hogy ne csillogjon annyira.

Ebben a videóban megnézheted, hogy készítsd el, sőt a videó készítője egy diszkrét aranyban játszó szemfestési módot is bemutat.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés