Az alapos arctiszítás a szép bőr alapja, de nem könnyű megtalálni azt a terméket, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket és a felesleges faggyút, nem irritál, és nem szárítja ki a bőrt teljesen. Mélytisztításra minden bőrtípusnak szüksége van, a száraznak, az érzékenynek és a zsírosnak egyaránt.

Méregtelenítő arcmaszk

A Paul Penders egy új márka Magyarországon, most kerül bevezetésre, így kaptunk pár terméket kipróbálásra. Bevallom, a többi termék az én bőrömre szárító hatással volt, de a méregtelenítő maszk érdekes módon bevált.

A két összetevőből az embernek magának kell összekutyulnia a zöld maszkot, ami ad egyfajta szertartásszerűséget a dolognak.

A leírás szerint az ICT, vagyis az intenzív artisztító terápia, mely 22 minősített biogyógynövényt, esszenciális olajokat és vitaminokat tartalmaz, javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a finom ráncokat, és növeli a bőr nedvességtartalmát. A két termék összekeverésével oxigén szabadul fel, mely lehetővé teszi a tápanyagok felszívódását a bőrbe, és antibakteriális tulajdonságaival tisztítja az arcbőrt.

A krém, miután összekevertem a port és a szirupszerű folyadékot, világoszöld lesz, és kissé mentolos illatú. Akinek érzékeny a szeme, azt esetleg zavarhatja a kámforosan illó anyag, de egyébként nem vészes.

A méregtelenítő maszk kicsit csípheti a bőrt, de elvileg ez normális, és ha valaki ezt tapasztalja, akkor azt javasolják, hogy kenjen alá hidratáló szérumot, már ha van otthon ilyen. Nekem nem csípte szerencsére.

15 perc után mondhatni megköt az anyag és le lehet mosni, amihez mindenképpen szivacsot ajánlok. A bőr valóban tiszta lesz, olyan, mintha bőrradírral alaposan megtisztítottam volna, de mégis kíméletesebb ez a módszer, az apróbb ráncok eltűnnek, ahogy az elhalt bőrsejtek is, a bőr friss lesz és rózsaszín, ellenben nem éreztem, hogy nagyon nőtt volna a hidratáltság, de az igaz, hogy az utána használt krém szépen beszívódott. A termék nem olcsó, 15 805 forintba kerül, de kéthetente használva több hónapig elég, és rendszeres használata meglátszik a bőrön. Gyakrabban pedig szerintem nem érdemes bevetni, bár lehet, hogy a nagyon zsíros bőrön gyakrabban használandó.

  • Megosztás:
hirdetés