Ezt a svájci szérumot kifejezetten a szem alatti táskák megszüntetésére fejlesztették ki, különféle peptidekkel kiegészítve, melyek meggyorsítják a bőrregenerációt.

A kozmetikai cégek manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a tudományos alapokra. Én szeretem, ha egy bőrproblémát orvosi szemszögből is megvizsgálnak és körbejárnak, és a tünetek kezelése helyett, sokkal fontosabbnak tartják a probléma kialakulásának okát megtalálni, illetve enyhíteni.

Az FS Fytofontana Stem Cells termékei a bőr saját őssejtjeit aktiváló TrioStem3 Complex, valamint a speciális peptidek együttes hatásával biztosítja a bőr teljes körű megújulását.

Dr. Fiker több évtizedes kutatómunkájának eredménye az FS termékcsalád, mely megkapta a bőrápoló termékek legmagasabb, cosmeceutical minősítését. A peptidek bőrre gyakorolt jótékony hatásáról már írtunk, szerencsére itthon is egyre több olyan termék kapható már, melyben jelen vannak. A TrioStem3 Complex még új innováció a bőrápolásban, a keserű narancs és a svájci alma őssejt kivonatát tartalmazza.

Mit kezd a szemkörnyéki duzzanattal?

A táskás szem szerencsére nem jellemző rám, de így, a negyven felé araszolgatva, a kialvatlanság már sokkal látványosabban megmutatkozik a bőrömön. Időnként előfordul, hogy püffedt szemekkel ébredek, és reggelente nincs időm arra, hogy mindenféle házi praktikákkal lehúzzam a duzzanatot.

Az FS Fytofontana Stem Cells Eye Bag szérum tényleg hat, viszont nem azonnal. Az első pár napban semmi változást nem érzékeltem, viszont utána annál inkább.

Függetlenül attól, hogy hány órát aludtam, a duzzanat nem jelentkezett többé, a szemkörnyéki bőr pedig frissebb, kisimultabb lett. Az egyetlen problémám az volt, hogy csak 15 ml-es a termék, és nálam nem tartott olyan sokáig, mert a kedvező hatása miatt időnként az arcomra is kentem belőle.

Egyébként néhány tűhegynyi pöttyöcskét elég a szemek alá kenni a krémből, mely szinte azonnal felszívódik. Selymes állagú, kellemes illatú a szérum, amit élmény használni. Bár a hatása szempontjából teljesen mindegy, hogy néz ki a csomagolása, szerintem a formabontó, kifejezetten szép üvegcséje azt üzeni a vásárlók felé, hogy a cég precízen ügyel a részletekre.

A patikák online katalógusában keresd a terméket, sajnos csak megrendelés útján kapható.

  • Megosztás:
hirdetés