A smink-, haj- és körömdivatot egyaránt uraló ombre irányzat szavatossága még mindig nem járt le, hiszen népszerűségének és változatosságának köszönhetően, igencsak hosszúra nyúlt az élettartama a trendek között. Szerencsére nem ismétli unásig önmagát, vagyis nem ragadt le egy ponton, hanem folyamatosan megújul. Bár az ombre frizuradivat leegyszerűsítve továbbra is az eltérő árnyalatú színátmenetekkel operál, idén számos verziójával találkozhatsz a palettán.

Az ombre immár stílussá nőtte ki magát, melynek a vagány és finom, nőies változata éppúgy nagy sikernek örvend. Idén ősszel a természetes hatású, selymes fényű színkombinációk kerülnek előtérbe, melyek puhává, dússá, egészséges kinézetűvé varázsolják a hajtömeget. A fodrászok kedvencei a mézszőke-aranyszőke, aranybarna-csokoládé, rubin- és rézvörös, valamint a gesztenyebarna-rozsdavörös párosítások, melyek valójában két alapszínből állnak, de azoknak többféle tónusát felvonultatják egy frizurán belül.

A reflexárnyalatokkal való játszadozás végtelen variációkra ad lehetőséget, ráadásul roppant izgalmassá, vibrálóvá és teltté teszi a hajszíneket, melyek még ragyogóbbá válnak az őszi napsütésben. A vagány ombre trend az erős kontrasztokat preferálja, melyek hangsúlyt adnak az aszimmetrikus és geometrikus frizurák modern hatásának.

  • Megosztás:
hirdetés