A cicaszem a 2012-es év slágere, de idén nemcsak a klasszikus feketével keretezheted körbe a szemeidet.

Ezen a nyáron érdemes beszerezned néhány különleges színű szemceruzát is – kísérletezz bátran a színekkel, idén szinte minden megengedett!

Színes ceruzákkal álmodunk

Míg munkába, irodába a fekete vagy az egészen semleges barna szemceruza az ideális, a két alapszín mellett mindenképpen megéri beruházni néhány szokatlanabb árnyalatú darabra is.

A fehér szemceruza szinte kötelező – ha az alsó pilláid belső vonalát, illetve a szemzugodat ezzel keretezed, a tekinteted nyíltabb és frissebb lesz.

Idén bátran játszhatsz a színes ceruzákkal is – még a pirosas, narancsos árnyalatok is beleférnek, de legyél óvatos, mert, ha fáradt a szemed, ez csak még vörösebbé teszi a tekintetedet.

A kék és a csillogó zöld viszont jó választás, nemcsak azért, mert a tenger színei nagyon divatosak idén, hanem azért is, mert ragyogóbbá teszik a tekintetedet. A barna szemhez szinte kínálkozik a zöld szemfesték, de idén átlépheted a régi szabályokat, és akár kék szemedet is bátran keretezheted kékkel.

A színes szemceruzát az alsó és a felső pilláid tövében is alkalmazhatod, de ne használj hozzá túl erős szempillaspirált, mert így a hatás túl mesterséges lenne.

Ha buliba mész, társíts hozzá cukorkaszínű szájfényt – így a sminked igazán friss és nyárias lesz – hétköznapokon pedig viseld natúr sminkkel, hagyd érvényesülni a színeket.

Színes szemceruzák: 1.:Pupa Jeans n’ Roses szemceruza, fényes farmerkék színben, 2950 forint; 2.: Essence szemceruza, több színben, 399 forint; 3.: Clinique Quickliner for Eyes szemceruza, több színben, 6400 forint; 4.: Sisley Phyto Khol Star lila szemceruza, 11 760 forint; 5.: Catrice szemceruza, több színben, 599 forint, 6.: MAC szemceruza, több színben, 5500 forint.

  • Megosztás:
hirdetés