Számtalan narancsbőr elleni készítményt kipróbáltam már, és eddig egyikkel sem jártam sikerrel. Éppen ezért elég szkeptikus lettem az ilyen szerekkel kapcsolatban, így a Nivea bőrfeszesítő krémzseléjével szemben is kétségeim voltak, de most végre kellemesen csalódtam. Természetesen önmagában nem kell csodát várni a krémtől, de az általa ígért dolgokat beváltotta.

Q10, L-karnitin és lótuszkivonat

A leírás szerint az energetizáló Q10-koenzim-tartalmú, könnyű, gyorsan beszívódó krémzselé csökkenti a narancsbőr kialakulásának kockázatát, és nem igényel extra masszírozást. Az ígéret és a tesztek szerint a bőr már két hét után feszesebbé válhat, három hét elteltével pedig megindulhat a cellulitiszes bőr regenerálódása. A Nivea eddigi leghatékonyabb cellulitisz elleni krémje a megelőzésen kívül a

terhesség vagy hízás következtében kialakult narancsbőr eltüntetésében is segít.

Kipróbálva

Igaz, hogy extra masszírozást nem igényel, de nem árt egészségesebben étkezni és testmozgást végezni a krém használata mellett. Ha ezeket betartjuk, a mozgás és a diéta hatását erősen fokozza a krém. Én egy időben kezdtem el a krém használatát és a rendszeres tornázást, és nem három, hanem már két hét múlva láttam némi váltizást. A combomon és a csípőmön a bőr feszesebb lett, és láthatóan karcsúsodott az érintett terület, igaz ez inkább a tornának köszönhető. Valószínűleg önmagában nem hatásos a krémzselé, ha igazán szembetűnő hatást szeretnél elérni, érdemes mást is tenni az ügy érdekében. Gyengébb narancsbőr esetében ez lehet, hogy nem szükséges, de, ha mélyebb, sűrűbb gödröcskékkel rendelkezel, ne csak önmagában a krémtől várd a csodát.

Minden este, alapos törülközés után használtam a krémzselét, így serkentve a vérkeringést is, a combomon és a fenekemen. Tényleg hamar beszívódik, és kellemes az illata. Hideg-meleg váltózuhany ugyan ajánlott, de nálam nélküle is bevált. Nekem egy hónapig elég volt egy tubussal, de ez lehet több-kevesebb attól függően, mekkora az érintett terület. A Nivea Q10plus Bőrfeszesítő Narancsbőr Elleni Krémzselé 200 ml-es kiszerelésben kapható, 3199 forint.

  • Megosztás:
hirdetés