A nyári melegben, a fokozott izzadás mellett szerintem nagyobb szükség van egy jó arcradírra, mint bármikor máskor, hogy a bőr egy kicsit fellélegezzen.

Munkatársunk, Andi a kozmetikusa javaslatára próbálta ki a Nature’s Spirit barackmagos arcradírját, melyről korábban ugyan soha nem hallottunk, de valószínűleg még fogunk.

Olcsó és beválik

– Elég problémás a bőröm, nagyon érzékeny, könnyen kipirosodik, és sajnos a pattanásokra is hajlamos vagyok – mondja Andi. – Mikor legutóbb a kozmetikusomnál jártam, ő javasolta, hogy tegyek egy próbát a Nature’s Spirittel.

600 forint körüli összegért vettem meg, és, bár korábban nem ismertem a márkát, úgy döntöttem, hogy ennyi pénzért egy próbát mindenképpen megér. A doboz felirata szerint arcra és testre is lehet használni, de én még csak az arcomon próbáltam.

A használati utasítás szerint a krémet vizes arcbőrre kell felvinni, majd finom dörzsölés után lemosni, de én kipróbáltam a kozmetikus tippjét, és fürdés előtt kentem be a radírral az arcom, aztán rajtahagytam, amíg pancsoltam – így a pólusok kitágultak, és a hatóanyagok ki tudták tisztítani a mélyüket is. Fürdés után hideg vízzel mostam le a radírt.

Az eredménnyel elégedett voltam, a mitesszerek száma valóban csökkent, az arcbőröm is felfrissült, és, bár természetesen szükség volt krémezésre a radírozás után, nem száradt ki, és nem éreztem, hogy feszülne.

A krém egyébként állagát tekintve kicsit olyan, mintha olajos lenne, ettől egy picit meg is ijedtem először, de a használat során nem okozott gondot, könnyű volt lemosni, és valószínűleg ennek köszönhető, hogy nem száradt ki az arcom.

  • Megosztás:
hirdetés