Ha nem szeretnéd erősen kifesteni magad, de örülnél, ha szinte észrevétlenül hívhatnád fel a figyelmet az előnyös vonásaidra, próbáld ki a natúr sminket!

Ezzel csodaszép tekintetet, élettel teli ajkakat és finom bőrt varázsolhatsz magadnak anélkül, hogy feltűnő lenne a beavatkozás.

Természetes hatású smink

Kend be az arcod hidratáló krémmel, és várd meg, míg beszívódik! Ne használj alapozót, de, ha van néhány pattanásod, mitesszered, piros foltod, egy ecset és korrektor segítségével eltüntetheted őket. Vigyél fel az arcbőrödre egy leheletvékony réteg púdert, hogy egyenletes legyen a színed.

Fésüld át a szemöldöködet kétoldalú sminkkefével, a szemhéjadat pedig egészen a szemöldökcsontig színezd matt, a bőröd tónusához hasonló árnyalatú szemhéjpúderrel. Fogj egy hegyes szemceruzát, és rajzolj vele apró kacsacsőrt a külső szemzugodba, a szempillák tövéhez, majd egy fültisztító pálcikával maszatold el. 

Szempilla-göndörítővel kunkorítsd a szempilláidat – ennek használatáról ide kattintva olvashatsz -, majd vigyél fel egy kevés szempillaspirált, de fontos, hogy csak a felső pillákra, az alsókat hagyd szabadon!

Utolsó lépésként rajzold körbe, és satírozd az ajkaid olyan kontúrceruzával, mely legfeljebb egy-két árnyalattal sötétebb a szád természetes színénél, erre pedig vigyél fel minimális mennyiségű átlátszó szájfényt.

  • Megosztás:
hirdetés