Ha körülnézünk a konyhánkban vagy a sarki boltban, számos olyan természetes alapanyaggal találkozhatunk, mely bőrápoló szerként is kiváló.

A legtöbb drága kence valóban hatékony és hasznos, ám nem árt időnként a természet adta lehetőségeket is kiaknázni, hiszen rengeteg olyan zöldség, gyümölcs, fűszer vagy egyéb más, ehető termék áll a rendelkezésünkre, mely gyógyír lehet valamely bőrproblémára. A házi arcpakolások között egészen egyszerűeket is találsz.

A natúr összetevők nemcsak egészségesebbek, de némelyikért tényleg nem kell sok pénzt kiadni, sőt, az is előfordulhat, hogy mindennap ott van kéznél a konyhában. Bár a bolti arcpakolások közül is ki lehet fogni kifejezetten olcsó, mégis jól működő termékeket, a kémiai összetevőket nehéz kiszűrni, hacsak nem olvasgatod végig a csomagoláson lévő, ömlesztett információhalmazt.

Hosszútávon a bőröd érdekében legalább hetente egyszer érdemes természetes alapanyagokat is beiktatnod a szépségápolási rutinodba. A hatást tapasztalva valószínűleg nem fogod megbánni!

  • Megosztás:
hirdetés