Előnyben részesítem a természetes kozmetikumokat, vásárláskor ellenőrzöm az összetevők listáját, hogy ne legyen az adott termékben olyasmi, amivel árthatok a bőrömnek. Éppen ezért örültem, amikor tesztelésre megkaptam a mySPIRIT skincare termékcsaládot.

Magyar fejlesztés

A teljes arcápolási palettát lefedő krémeket Dr. Gyovai Viola fejlesztette az Organic Spirit Hungary Kft-vel, és a Spirit Hotelben, illetve NaturMed Hotel Carbonában került piaci bevezetésre. Nekem ez külön öröm volt, mert kevés prémium kategóriás magyar termék van a piacon. A termékek növényi hatóanyagokkal látják el a bőrt, és bio minősítéssel rendelkeznek. Mivel minden megtalálható a kozmetikumcsaládban – lemosók, szérum, arckrém -, leváltottam vele a komplett bőrápolási rutinomat. Eddig nem csináltam olyat, hogy csak egyféle terméket használtam volna, így kíváncsian vártam az eredményt.

Gyógynövényes ápolás

A termékcsaládba tartozó kenceficék illata elsőre talán fura lehet, de, mivel amúgy is ismerem sok gyógynövény hatását, és használom is őket, nekem kifejezetten üdítő volt. Minden utasítást szigorúan betartva – például a tonikot le kell törölni pár perc után – teszteltem a krémeket. A rutin a következőkből áll: lemosó tej, tonik, szérum, szemránckrém, végül pedig egy arckrém. Könnyű használni őket, a hatásuk pedig elég gyorsan megmutatkozik. Két hét után a bőröm sokkal jobb állapotba került, elmúlt a tél végén jellemző vízhiány, a szemöldökeim közötti ránc halványult. Mindig ezen tesztelem, hogy valami hatékony-e, vagy sem. Hát a mySPIRIT az. A bőröm feszesebb, és egészségesebbnek is néz ki.

Külön jó pont, hogy nincs százféle termék, olyan gondosan rakták össze a krémeket, hogy minden bőrtípusra használhatóak. A napi arcápolási rutint kitevő krémek mellett egy arcradír erősíti a csapatot, és a férfiakról sem feledkeztek meg.

Az egyetlen hátrány, hogy a szemfestéket nem tudtam lemosni, mivel erős növényi hatóanyagok, illetve illóolajok vannak a lemosó tejben is, ami irritálta a szememet. De ez lehet, hogy nem jön elő mindenkinél. A termékek ára a minőségnek megfelelően magas, de nem az elérhetetlen kategória, szerintem érdemes rá spórolni.

  • Megosztás:
hirdetés