Nagy bánatomra elfogyott a L’Oreal Touche Magique névre hallgató korrektora, igaz, szorgalmasan használtam, mert nagyon meg voltam vele elégedve. A szokásos szombati dm-túrám alkalmával, ami csak ritkán marad el, egy kis szemezgetés után a Miss Sporty folyékony korrektorára esett a választásom.

Korrektor tiniknek

Sajnos nem vettem figyelembe, hogy nem én vagyok – így, harminc felett – a Miss Sporty célközönsége, legalábbis erre fogom, hogy a korrektor zsíros bőrre való, igaz, ezt sajnos nem tüntették fel a csomagoláson. A tubusban lévő krém egyébként nem túl folyós, kis, szivacsos applikátorral lehet felvinni, jobban mondva, pöttyözni, mert utána kézzel eldolgozandó.

A kissé túl sűrű krémet egyébként jól el lehet oszlatni, a fedő hatását közepesnek mondanám, de arra pont elég, hogy reggel eltüntessem vele a karikákat.

A terméket viszont tényleg csak zsíros bőrűeknek ajánlom. Elvileg A- és E-vitamin is van benne, ami ápolja a bőrt, én ezt sajnos nem tapasztaltam, délutánra csontszáraz lett a szemkörnyékem.

A korrektor csillámokat is tartalmaz, melyeket nem láttam rögtön. Egyszerűen nem értem, miért teszik a korrigáló termékekbe. A magyarázat a gyártók részéről az, hogy a fényvisszaverő pigmentek világosabbnak, üdébbnek mutatják a bőrt. Én eddig csak azt tapasztaltam, hogy hangsúlyozzák a szarkalábakat és bőrhibákat.

A Miss Sporty terméke tehát nem aratott osztatlan sikert, igaz, olcsó, 1190 forintért vettem, de nem választanám még egyszer. Inkább fiatal, zsíros bőrű lányoknak ajánlom, akiknek még nincs szarkaláb a szemük alatt.

  • Megosztás:
hirdetés