A nyirokmasszázs a szervezet méregtelenítő folyamatait stimulálja, célzott alkalmazása pedig segít, hogy minden öregedésgyorsító, káros anyagtól megszabaduljon a bőr.

A nyirokrendszer működését valahogy úgy kell elképzelni, ahogy a szűrő funkcionál a mosogatógépben. A szövetek közti folyadékból összegyűjti és továbbítja a hulladékot a nyirokcsomókhoz: kiszűri a szervezetben keringő elhalt sejteket, káros anyagokat és a fertőzéseket okozó baktériumokat, majd onnan továbbítja a méregtelenítést végző szervek felé.

Ha túl sok káros anyag halmozódik fel, ez a folyamat lassulhat, ami hatást gyakorol a bőrre. Pattanások, ráncok jelenhetnek meg, és az arcfelszín elveszítheti egészséges színét, tömörségét. A nyirokmasszázs stimulálja és helyreállítja a szervezet méregtelenítését, ám ebből nemcsak a szépséged profitálhat.

Ez a masszázs az immunrendszer munkáját is nagyban segíti, így sokkal energikusabb, egészségesebb lehetsz, ha rendszeresen végzed az alábbi arcmasszázst. Dr. Mona Vand megmutatja, milyen mozdulatokat kell elsajátítanod, ha fiatalos, tiszta és feszes bőrre vágysz.

  • Megosztás:
hirdetés